Advies bij bouwprojecten

adviesBent u van plan uw bedrijf of woning te renoveren of wilt u een grote verbouwing laten doen? Overweegt u een nieuwbouwproject of heeft u een ontwerp in gedachten dat verder uitgewerkt moet worden naar een bouwkundig ontwerp?

Bouwservice Drenthe is u graag van dienst voor het uitbrengen van een gedegen en betrouwbaar bouwadvies bij nieuwe of bestaande uit te voeren bouw- en verbouwprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven, architecten en aannemers.

Wij leveren verscheidene diensten met betrekking tot de bouw van een project. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitbrengen van advies, het maken van een ontwerp en uitwerking van de bouwplannen, het verzorgen van een aanbesteding, het controleren van de kwaliteit en voortgang op de bouwplaats en het verzorgen van de oplevering.

Bij Bouwservice Drenthe kunt u advies inwinnen voor zowel woningbouw als utiliteitsgebouwen voor nieuwbouw, herbestemming, verbouwing en uitbreidingen.

Als u wilt weten over wat Bouwservice Drenthe kan betekenen voor u, uw bedrijf of organisatie of u zoekt een betrouwbare partner voor de uitvoering van bouwkundige tekeningen of een gedegen advies, neem dan contact met ons op.